Ova stranica koristi kolačiće, zbog unapređenja Vašeg korisničkog iskustva. Nastavkom korišćenja ovog sajta slažete se sa upotrebom kolačića.

COR Consult d.o.o.

Revizija, poslovni, poreski i finansijski konsalting

Home Poreski konsalting i transferne cene

S obzirom na to da se zakonska regulativa danas značajno menja, klijenti imaju potrebu da u skladu sa svojim poslovanjem na što bolji način odgovore na svoje zakonske obaveze. Svaki oblik konsaltinga je od velikog značaja, jer klijentima omogućava da pronađu bolja finansijska, poslovna, pravna ili poreska rešenja za svoje kompanije. Takođe, konsalting ima najveći značaj kada se primeni preventivno sa ciljem uspostavljanja smanjenja potencijalnih rizika usled neusaglašenosti što, kao kranji rezultat, daje bolje ostarenje poslovnih ciljeva.

Naši ekspertski timovi su spremni da vas kontinuirano prate i savetuju u vezi sa poreskim pitanjima koja su sastavni deo vašeg poslovanja. Takođe, ekspertski timovi mogu da odgovore potrebama klijenta i predoče rešenja u pogledu: -Poreskog planiranja; -Izrade Studije o transfernim cenama; -Savetovanja u izradi Studije o transfernim cenama; -Podrška u postupku kontrole Poreskih organa.