Ova stranica koristi kolačiće, zbog unapređenja Vašeg korisničkog iskustva. Nastavkom korišćenja ovog sajta slažete se sa upotrebom kolačića.

O našoj kompaniji

Home O našoj kompaniji

Stručnost

Pored licenciranih ovlašćenih revizora zaposlenih u COR Consult, angažujemo sudske veštake ekonomsko-finansijske struke i tim poreskih konsultanta, tako da posedujemo iskusne ekperte i praktičare koji mogu da odgovore najsloženijim stručnim izazovima. Angažovani u COR Consult na taj način već dugi niz godina uspešno pružaju usluge iz oblasti poreskog savetovanja i spremni su da kontinunirano prate vaše poslovanje i poresku regulativu u vezi sa njim.

Kontrola kvaliteta

Pošto nam je kvalitet pruženih usluga jedan od prioriteta, u cilju njegovog održanja kontinuirano nadziremo i vršimo kontrolu kvaliteta usluga koje pružamo, kako bi poverenje klijenata u naš rad bilo u potpunosti opravdano.

Sveobuhvatnost

Pored sudskih veštaka ekonomsko-finansijske struke, COR Consult angažuje i veštake u oblasti građevinske struke, rudarske struke, poljoprivredne struke i mašinske struke

O našoj kompaniji

Obezbeđenje najboljih poslovnih rešenja
za rast vašeg posla

Praktično iskustvo

COR Consult je osnovano 2019. godine kada je upisano u Registar društava za reviziju na osnovu rešenja Ministarstva finansija Republike Srbije broj 401-00-3805/2019-16, kao i svi licencirani ovlašćeni revizori.

Practical Experience

Naše osnovne vrednosti

Naše osnovne vrednosti koje nas čine profesionalcima

Kvalitet usluga

Planiranje i strategija

Images

Zadovoljstvo klijenta

Nezavisno osoblje

Svedočenja klijenata

Šta kažu našu klijenti

Neki od naših klijenata

Mi cenimo svoje klijente

Clients
Clients
Clients
Clients
Clients
Clients
Clients
Clients
Clients
Clients logo