Ova stranica koristi kolačiće, zbog unapređenja Vašeg korisničkog iskustva. Nastavkom korišćenja ovog sajta slažete se sa upotrebom kolačića.

COR Consult d.o.o.

Revizija, poslovni, poreski i finansijski konsalting

Home O nama

COR Consult je osnovano 2019. godine kada je upisano u Registar društava za reviziju na osnovu rešenja Ministarstva finansija Republike Srbije broj 401-00-3805/2019-16, kao i svi licencirani ovlašćeni revizori.

Pored licenciranih ovlašćenih revizora zaposlenih u COR Consult, angažujemo sudske veštake ekonomsko-finansijske struke i tim poreskih konsultanta, tako da posedujemo iskusne ekperte i praktičare koji mogu da odgovore najsloženijim stručnim izazovima. Angažovani u COR Consult na taj način već dugi niz godina uspešno pružaju usluge iz oblasti poreskog savetovanja i spremni su da kontinunirano prate vaše poslovanje i poresku regulativu u vezi sa njim.

Pored sudskih veštaka ekonomsko-finansijske struke, COR Consult angažuje i veštake u oblasti građevinske struke, rudarske struke, poljoprivredne struke i mašinske struke. 

Tim eksperata iz različitih oblasti nam daje mogućnost da odgovorimo najsloženijim zahtevima i specifičnostima pojedinih delatnosti.

Ipak, pošto nam je kvalitet pruženih usluga jedan od prioriteta, u cilju njegovog održanja kontinuirano nadziremo i vršimo kontrolu kvaliteta usluga koje pružamo, kako bi poverenje klijenata u naš rad bilo u potpunosti opravdano.