Ova stranica koristi kolačiće, zbog unapređenja Vašeg korisničkog iskustva. Nastavkom korišćenja ovog sajta slažete se sa upotrebom kolačića.

COR Consult d.o.o.

Revizija, poslovni, poreski i finansijski konsalting

Home Naš tim

Upoznajte naš tim

U cilju osiguranja najvišeg nivoa i kvaliteta usluge na raspolaganju vam stoji naš tim stručnjaka sastavljen od osoblja sa adekvatnim i dugogodišnjim iskustvom u pružanju profesionalnih usluga uključujući i iskustvo u upravljanju najkompleksnijim revizorskim i konsultantskim projektima.
Kratka radna biografija ključnog revizorskog partnera, data je u nastavku teksta.

Marija Bjelopavlić


licencirani ovlašćeni revizor, direktorMarija Bjelopavlić ima preko 15 godina iskustva na poslovima revizije. Profesionalno iskustvo stekla je radeći u firmama Baker Tilly WB Revizija, Kreston MDM, HLB DST-Revizija i Finrevizija. Kao ključni revizorski partner i direktor firme, odgovorna je za planiranje revizije i definisanje strategije revizije i procedura kroz procene revizorskog rizika, izveštavanje i pregledanje, kao i osiguranje da su revizorske procedure i princip nezavisnosti ispoštovani. Gospođa Bjelopavlić je bila angažovana i odgovorna u brojnim angažovanjima, a samo neke od su revizija finansijskih izveštaja Imlek Beograd, Frikom Beograd, Bambi Požarevac, Infrastruktura Železnice Beograd,  Don Don Beograd, PDM Agro-fruit Beograd, Rado-fruit Topola, Autoprevoz Čačak, Nova Sloga Trstenik, Auto-garant Čačak, HIV Vranje, DIB Bujanovac, Inter Gradex Trade Čačak, Husky Corporation Čačak, Put Jagodina, JP Vode Vojvodine Novi Sad, JKP Beogradski vodovod i kanalizacija Beograd, Mivex Čačak, Esensa Beograd, Etaž Beograd, Galenika Beograd, JKP Komunalac Bujanovac, JKP Komunalac Knić,  JP Standard Ljubovija, JP Poslovni prostor Obrenovac, JKP Higijena Zaječar kao i reviziji projekata iz mnogobrojnih donacija i drugih klijenata.