Ova stranica koristi kolačiće, zbog unapređenja Vašeg korisničkog iskustva. Nastavkom korišćenja ovog sajta slažete se sa upotrebom kolačića.

Menadžment

Home Menadžment

Direktor i osnivač

U cilju osiguranja najvišeg nivoa i kvaliteta usluge na raspolaganju vam stoji naš tim stručnjaka sastavljen od osoblja sa adekvatnim i dugogodišnjim iskustvom u pružanju profesionalnih usluga uključujući i iskustvo u upravljanju najkompleksnijim revizorskim i konsultantskim projektima.

Marija Bjelopavlić
Direktor, osnivač, ovlašćeni revizor
Marija Bjelopavlić
Marija Bjelopavlić

Marija Bjelopavlić ima preko 15 godina iskustva na poslovima revizije. Profesionalno iskustvo stekla je radeći u firmama Baker Tilly WB Revizija, Kreston MDM, HLB DST-Revizija i Finrevizija. Kao ključni revizorski partner i direktor firme, odgovorna je za planiranje revizije i definisanje strategije revizije i procedura kroz procene revizorskog rizika, izveštavanje i pregledanje, kao i osiguranje da su revizorske procedure i princip nezavisnosti ispoštovani. Gospođa Bjelopavlić je bila angažovana i odgovorna u brojnim angažovanjima revizije finansijskih izveštaja kao i reviziji projekata iz mnogobrojnih donacija i drugih klijenata.